Project Engineer

Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen, berekenen en productie-klaar maken van verschillende projecten. Je werkt hierbij samen in een team met vier andere engineers en vertaalt de wensen van de klant naar een passend eindproduct.

Bij Rotodyne Asselbergs wordt zo veel mogelijk in-house geproduceerd, waardoor jij jouw eigen projecten van plaatwerk tot ventilator door de fabriek kunt zien gaan.

Direct solliciteren

Over ons

Rotodyne Asselbergs bestaat uit betrokken mensen van verschillende leeftijden, nationaliteiten, voorkeuren, studierichtingen en loopbanen. Samen hebben we één doel: met vakmanschap werken aan een dynamische organisatie die op de toekomst is voorbereid. Rotodyne is een organisatie die volop in ontwikkeling is en ruimte biedt voor jouw ideeën en jouw kennis.

Werken bij Rotodyne Asselbergs. Ben jij er klaar voor?

Wat jij van ons kunt verwachten:

Iedereen is welkom bij Rotodyne Asselbergs. Wij willen graag je talent van waarde laten zijn in een omgeving waar je jezelf bent. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook goed voor ons. Diversiteit brengt immers nieuwe inzichten, kennis en visie in de organisatie.

– Goede salariëring en secundaire voorwaarden

– Opleidingen en trainingen

– Doorgroeimogelijkheden

– De mogelijkheid jouw uren flexibel in te delen

– Mogelijkheid tot hybride werken

– 25 vrije dagen en 13 ADV dagen

Wat wij van jou verwachten:

Ben je op zoek naar een job waarin je het verschil kunt maken? Rotodyne is altijd op zoek naar mensen die net zo gemotiveerd zijn als wij om een bijdrage te kunnen leveren aan ons prachtig product en haar markten.

– Een afgeronde MBO- of HBO-opleiding Werktuigbouwkunde

– Ervaring met SolidWorks of vergelijkbare tekenpakketten

Benieuwd geworden?

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie om meer over ons bedrijf te vertellen!

Solliciteer