Rotodyne Asselbergs

Rotodyne Asselbergs is ontwerper èn producent van maatwerkventilatoren voor specifieke toepassingen in een breed spectrum van industriële sectoren. 

Of het nu gaat om centrifugaalventilatoren, axiaalventilatoren, tunnelventilatoren, rookgasventilatoren of dakventilatoren.

Met meer dan 150 jaar kennis en ervaring zijn wij in staat de cyclus van ontwerp tot en met de realisatie van uw specifieke eindproduct tot een minimum te beperken. En u te verzekeren van een snelle en betrouwbare levering. We beschikken niet alleen over alle noodzakelijke theoretische kennis, maar ook over de broodnodige toepassingsgerichte praktijkervaring, die zelfs kennis te boven gaat.
Daardoor kunnen we u ook in de meest complexe of kritische situaties met extra raad, daad en oplossingen bijstaan. En u situatiegericht adviseren over de eventuele Do’s and Don’ts van een ventilatoropstelling. Deze combinatie van specialistische kennis en empirische ervaring maakt Rotodyne Asselbergs uniek. Het stelt ons in staat om theoretische oplossingen in maakbare en dus bedrijfszekere producten om te zetten.
 
Bedrijfsfilosofie
Als ontwerper èn producent van deze toepassingsgerichte ventilatoren streeft Rotodyne Asselbergs ernaar een leidend producent te zijn. Met onze kennis van onze werkgebieden en de levering van flexibele oplossingen en hoogwaardig maatwerk wil Rotodyne Asselbergs zich een voorkeurspositie verwerven bij haar afnemers.

Rotodyne Asselbergs stelt zich daarom graag op als een betrouwbare partner. Gericht op een langdurige relatie met onze klanten, waarbij kernwaarden als diepgaande kennis, brede ervaring en toepassingsgericht denken de boventoon voeren.
En waarbij afspraak altijd afspraak is en service ook ná de levering volop van kracht blijft.
Rotodyne Asselbergs is groot genoeg om aan grote aanvragen gevolg te kunnen geven. Qua know how èn qua eindkwaliteit. Tegelijk is Rotodyne Asselbergs klein genoeg om altijd klantgericht en flexibel te opereren. Rotodyne Asselbergs kan bogen op een sterk team van zeer gemotiveerde specialisten en medewerkers.
 
Onze voordelen
> ontwerp en produktie geheel in eigen huis
> snel van specificatie naar realisatie
> ontwerp en produktie volgens ISO 13348
> ventilatoren voldoen aan directive 2009/125/EC (eco design)
> eigen testfaciliteiten
Rotodyne Asselbergs
Keizersveld 14
5803 AN Venray

Tel : (0478) 55 99 55
Fax: (0478) 55 99 00
E-mail: info@rotodyne.nl

Kamer van koophandel 12 035748
Rotodyne Asselbergs is ISO 9001:2015 gecertificeerd

 
                                         
 
© copyright 2013
Ontwerp en technische realisatie: Media&More