Wij zijn Rotodyne Asselbergs

Rotodyne Asselbergs combineert ontwerp en productie in één krachtige entiteit. Met meer dan 70 jaar aan verzamelde kennis en ervaring, een toonaangevende naam in de branche.

Zo gaan wij aan de slag

Rotodyne Asselbergs levert ventilatoren aan diverse industrieën. Door onze grote variëteit aan type ventilatoren is er altijd een klantgerichte oplossing. Of het nu ATEX, hittebestendige, offshore, hygiënische of heavy duty ventilatoren zijn, wij maken ze.

Ons team van specialisten werkt nauw samen om uw specifieke eindproduct te realiseren. Met onze geïntegreerde aanpak zorgen we ervoor dat elke stap naadloos op elkaar aansluit, waardoor we snel en effectief kunnen handelen.

Solutions

Missie en Visie

Wij zijn een producent van industriële ventilatoren die klantgericht maatwerk biedt door expertise in te zetten om problemen van klanten op te lossen. Onze visie is om een leidende producent te zijn, met nadruk op maatwerk en flexibiliteit, en om een sterke partner en voorkeursleverancier te zijn. Onze kernwaarden zijn partnership, betrouwbaarheid en flexibiliteit, en onze medewerkers worden gekenmerkt door het nakomen van afspraken, het nemen van verantwoordelijkheid en elkaar aanspreken op gewenst gedrag.

Onze voordelen

Rotodyne Asselbergs heeft een innovatieve benadering, jarenlange expertise en bewezen succes, waardoor wij de ideale keuze zijn om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

01

Ontwerp en productie in eigen huis

De combinatie van specialistische kennis en empirische ervaring maakt Rotodyne Asselbergs uniek.

02

Snel van specificatie naar realisatie

Dankzij deze expertise en uitgebreide ervaring kunnen we u uitzonderlijke innovatieve oplossingen en een onberispelijke service bieden.

03

Eigen inpandige testfaciliteiten

Voordat een ventilator ons bedrijf verlaat, ondergaat elk onderdeel een kwaliteitscontrole.

Ontwerper én producent van maatwerk ventilatoren

Of het nu gaat om complexe maatwerkprojecten of gestandaardiseerde oplossingen, wij zijn er trots op dat we een betrouwbare partner zijn die hoogwaardige producten levert.

Bekijk onze projecten

Werken bij Rotodyne?

Wij zijn altijd opzoek naar nieuw talent om ons team te komen versterken. Benieuwd naar ons team en de vacatures?

Lees verder

Wat is uw uitdaging voor ons?

Wij zijn er van overtuigd dat we met onze kennis en vakmanschap, de beste en meest duurzame oplossing voor elk vraagstuk kunnen garanderen. Geen uitdaging is te groot of te klein voor ons.