Werken bij Rotodyne Asselbergs

Bij Rotodyne Asselbergs, vormt een team van enthousiaste werknemers met een down-to-earth mentaliteit, de kern van onze organisatie. We koesteren een professionele, maar tegelijkertijd informele werksfeer waarin iedereen zich thuis voelt.

Bekijk onze vacatures

Cultuur

Zoek je een perfecte balans tussen informeel en professioneel, sluit je aan bij ons team en ontdek hoe we hard werken en plezier samenbrengen.

Values

We geloven sterk in het loyaal zijn naar onze klanten, leveranciers en medewerkers. We streven ernaar om flexibel te zijn in onze aanpak, zodat we snel kunnen inspelen op veranderende behoeften en ervoor zorgen dat elke nieuwe kans ten volle wordt benut. Tot slot omarmen wij innovatie als drijvende kracht achter ons succes, voortdurend op zoek naar nieuwe ideeën, technologieën en processen om te groeien en te verbeteren. Met behulp van deze waarden houden wij de lead in een dynamische en competitieve wereld.

Rotodyne in nummers

Meten is weten, dit zijn onze cijfers.

52 people

4000+ fans produced last year

±6 weeks lead time for repeat order

30%+ directly exported

“Onze ventilatoren houden industrieën over de hele wereld draaiende. Dat motiveert mij om iedere dag de lat een stukje hoger te leggen.”

Stijn Bloebaum
Improvement Projects Manager

Join our team!

Enthousiast geworden? Bekijken onze vacatures en solliciteer!