Axiale ventilator met afgescheiden luchtstroom

Axiale ventilator voor extractie van stoom in de levensmiddelenindustrie.

Klantvraag

Onze klant heeft ons gevraagd om een ventilator te ontwerpen die geschikt is voor het afvoeren van grote luchtvolumes en hoge temperaturen, specifiek voor de extractie van stoom in de levensmiddelenbranche. Het was essentieel dat de ventilator voldeed aan strenge hygiënevoorschriften en geschikt was voor gebruik in voedselverwerkingsomgevingen.

Onze aanpak

Een van de belangrijkste aspecten van het ontwerp was ervoor te zorgen dat de motor zich buiten de luchtstroom bevond en dat de volledige ventilator gemaakt moest worden van roestvrij staal, wat van belang is bij voedingsmiddelenproductie.

Het resultaat

De uiteindelijke oplossing was een axiale ventilator met een motor die volledig buiten de luchtstroom geplaatst is. Dit minimaliseert het risico op vervuiling van de motor door het medium en/of temperatuur daarvan. Bovendien hebben we ervoor gezorgd dat zowel de ventilator naadloos afgelast is, om eventuele kieren en ruimtes te elimineren waarin bacteriën zich kunnen ophopen.

De ventilator zorgt voor een effectieve luchtstroom en draagt bij aan een veilige en hygiënische werkomgeving, waarin de hoogste normen voor voedselveiligheid worden nageleefd.

Easy clean-deurventilator

Deurventilator voor hygiënisch reinigen in de groente-verwerkende industrie.

Lees meer

Programmeerbare ventilator

Programmeerbare ventilator met RVS-constructie en geïntegreerde regelaar.

Lees meer

Ventilatoren voor compostering en champignonteelt

Deurventilator voor hygiënisch reinigen in de groente-verwerkende industrie.

Lees meer

Wat is uw uitdaging voor ons?

Wij zijn er van overtuigd dat onze kennis en vakmanschap de beste en meest duurzame oplossing voor elk vraagstuk in de ventilatietechniek kunnen garanderen. Geen uitdaging is te groot of te klein voor ons.