Easy clean-deurventilator

Deurventilator voor hygiënisch reinigen in de groente-verwerkende industrie.

Klantvraag

Onze klant heeft contact met ons opgenomen met het verzoek om een ventilator te ontwerpen die gereinigd kan worden zonder dat deze losgekoppeld hoefde te worden van de procesinstallatie. De ventilator zou gebruikt worden in de groente-verwerkende industrie, waarbij een hygiënisch ontwerp van groot belang was.

Onze aanpak

Om aan deze vraag te voldoen, hebben we het ontwerp- en productieproces gebaseerd op de gestelde vraagstelling. We hebben bepaald dat de ventilator zodanig ontworpen moest worden dat deze geopend kon worden voor reiniging, zonder dat de ventilator losgekoppeld hoefde te worden van de procesinstallatie.

Het resultaat

De oplossing was uiteindelijk een deurventilator, volledig vervaardigd uit roestvrij staal en naadloos afgelast. Dit zorgde voor een hygiënisch ontwerp dat bestand is tegen corrosie en gemakkelijk te reinigen is. Met de deurventilator kan het binnenste gedeelte van de ventilator worden geopend, waardoor alle interne onderdelen bereikbaar zijn voor reiniging, inspectie en onderhoud.

Door middel van deze op maat gemaakte deurventilator bieden we onze klant een praktische en hygiënische oplossing voor het reinigen en onderhouden van de ventilator in de groente-verwerkende industrie. Het ontwerp maakt efficiënte reiniging mogelijk zonder de noodzaak van demontage, terwijl de hoogwaardige RVS-constructie duurzaamheid en voedselveiligheid garandeert.

Programmeerbare ventilator

Programmeerbare ventilator met RVS-constructie en geïntegreerde regelaar.

Lees meer

Ventilatoren voor compostering en champignonteelt

Deurventilator voor hygiënisch reinigen in de groente-verwerkende industrie.

Lees meer

Robuuste hoge drukventilatoren

Robuuste hoge drukventilatoren voor inert gas systeem op LNG-tankers.

Lees meer

Wat is uw uitdaging voor ons?

Wij zijn er van overtuigd dat onze kennis en vakmanschap de beste en meest duurzame oplossing voor elk vraagstuk in de ventilatietechniek kunnen garanderen. Geen uitdaging is te groot of te klein voor ons.