Programmeerbare ventilator

Programmeerbare ventilator in RVS en een geïntegreerde regelaar.

Klantvraag

Onze klant benaderde ons met de vraag om een ventilator te ontwerpen die in staat is om verschillende programma’s af te lopen door middel van frequentie-aansturing. Daarnaast was het van essentieel belang dat de ventilator volledig vervaardigd was uit roestvrij staal en direct gebruiksklaar was bij installatie, zonder verdere aanpassingen. Bovendien moeten we ervoor zorgen dat de ventilatoren 100% identiek blijven aan het oorspronkelijke ontwerp.

Onze aanpak

Ons ontwerpproces begon met het creëren van een ventilator die niet alleen voorzien is van een geïntegreerde motor/frequentieregelaar-oplossing, maar waarbij we extra nadruk leggen op het inbouwen van deze geavanceerde regelaar. Wat onze ventilator echt onderscheidt, is dat we deze regelaar nauwkeurig voorprogrammeren in onze fabriek. Hierdoor is de ventilator niet alleen in staat om naadloos door verschillende programma’s te navigeren, maar wordt hij ook direct operationeel op de specifieke locatie waar de klant de ventilator wil installeren.

Het resultaat

Met meer dan 20 jaar toewijding aan het zorgvuldige beheer van stuklijsten en productielogboeken, garanderen we dat elke geproduceerde ventilator een exacte kopie is van het oorspronkelijke ontwerp, inclusief de geïntegreerde frequentieregelaar met vooraf ingestelde parameters. Deze aanpak staat niet alleen voor innovatie, maar benadrukt ook het gebruiksgemak voor onze klanten. Zo kunnen zij vertrouwen op een ventilator die niet alleen aan, maar vaak overtreft, hun specifieke eisen en verwachtingen.

Ventilatoren voor compostering en champignonteelt

Deurventilator voor hygiënisch reinigen in de groente-verwerkende industrie.

Lees meer

Robuuste hoge drukventilatoren

Robuuste hoge drukventilatoren voor inert gas systeem op LNG-tankers.

Lees meer

Axiale ventilator met afgescheiden luchtstroom

Axiale ventilator voor extractie van stoom in de levensmiddelenindustrie.

Lees meer

Wat is uw uitdaging voor ons?

Wij zijn er van overtuigd dat onze kennis en vakmanschap de beste en meest duurzame oplossing voor elk vraagstuk in de ventilatietechniek kunnen garanderen. Geen uitdaging is te groot of te klein voor ons.