Robuuste hoge drukventilatoren

Robuuste hoge drukventilatoren voor inert gas systeem op LNG-tankers.

Klantvraag

Onze klant was op zoek naar een betrouwbare ventilator ter inzet in het inert gas systeem op LNG-tankers. Het was van cruciaal belang dat de ventilator voldeed aan de normen en vereisten van scheepskeuringsinstanties, en tevens geschikt was voor de meest vervuilde medium, zoals rookgas.

Onze aanpak

In nauwe samenwerking met de klant hebben we zowel het materiaal als de uitvoering van de ventilator bepaald, waarbij we specifiek rekening hebben gehouden met de eisen van de scheepskeuringsinstanties. We hebben ook gezocht naar een oplossing voor het omgaan met het meest agressieve medium.  

Het resultaat

De uiteindelijke oplossing omvat robuuste hoge drukventilatoren met een drukcapaciteit tot 27 kPa. Deze ventilatoren zijn speciaal ontworpen en geschikt voor zowel off-shore installaties als on-board gebruik op LNG-tankers. Ze voldoen aan de vereiste normen en bieden betrouwbare prestaties in veeleisende omgevingen.

Wat betreft de uitdaging van het meest agressieve medium, hebben we een bijzondere binnencoating aangebracht die chemisch hoog belastbaar is. Deze coating beschermt de interne componenten van de ventilator tegen corrosie en schade veroorzaakt door het agressieve medium, zoals rookgas. Hierdoor blijft de ventilator bedrijfszeker en presteert hij optimaal, zelfs in de meest uitdagende omstandigheden.

 

Axiale ventilator met afgescheiden luchtstroom

Axiale ventilator voor extractie van stoom in de levensmiddelenindustrie.

Lees meer

Easy clean-deurventilator

Deurventilator voor hygiënisch reinigen in de groente-verwerkende industrie.

Lees meer

Programmeerbare ventilator

Programmeerbare ventilator met RVS-constructie en geïntegreerde regelaar.

Lees meer

Wat is uw uitdaging voor ons?

Wij zijn er van overtuigd dat onze kennis en vakmanschap de beste en meest duurzame oplossing voor elk vraagstuk in de ventilatietechniek kunnen garanderen. Geen uitdaging is te groot of te klein voor ons.