Ventilatoren voor compostering en champignonteelt

Ventilatoren voor vochtige en agressieve omgevingen in compostering en champignonteelt.

Klantvraag

Onze klant had behoefte aan ventilatoren die geschikt waren voor gebruik in vochtige en agressieve omgevingen, zoals bij compostering en champignonteelt. Hierbij was het belangrijk dat de ventilatoren tegen acceptabele kosten konden worden geleverd.

Onze aanpak

We hebben rekening gehouden met de specifieke eisen van vochtige en agressieve omgevingen en gezocht naar oplossingen die kosteneffectief waren. Hierbij wordt niet alleen gekeken naar de directe kosten maar juist ook naar de Total Cost of Ownership (TCO).

Het resultaat

De uiteindelijke oplossing was het gebruik van gegalvaniseerde behuizingen voor de ventilatoren. Deze gegalvaniseerde laag biedt een uitstekende bescherming tegen corrosie en roestvorming. Verder zijn er roestvrijstalen schoepen gebruikt in de ventilatoren. Roestvrij staal is bestand tegen corrosie en heeft een lange levensduur, zelfs in agressieve omgevingen. 

Om ervoor te zorgen dat de ventilatoren goed beschermd zijn tegen het binnendringen van vocht en agressieve stoffen, hebben we ook speciale asafdichtingen toegepast. Deze afdichtingen voorkomen dat vocht of agressieve stoffen naar buiten treedt en zo dus de motor en andere onderdelen beschermen. Hierdoor blijven de ventilatoren efficiënt werken en wordt de onderhoudsbehoefte geminimaliseerd.

Robuuste hoge drukventilatoren

Robuuste hoge drukventilatoren voor inert gas systeem op LNG-tankers.

Lees meer

Axiale ventilator met afgescheiden luchtstroom

Axiale ventilator voor extractie van stoom in de levensmiddelenindustrie.

Lees meer

Easy clean-deurventilator

Deurventilator voor hygiënisch reinigen in de groente-verwerkende industrie.

Lees meer

Wat is uw uitdaging voor ons?

Wij zijn er van overtuigd dat onze kennis en vakmanschap de beste en meest duurzame oplossing voor elk vraagstuk in de ventilatietechniek kunnen garanderen. Geen uitdaging is te groot of te klein voor ons.